Kako koristiti FLOTFLOT servis...

Kako postati član FlotFlot Sistema...

Postanite član našeg FlotFlot sistema i registrujte se kao vlasnik, odnosno predstavnik određenih usluga ili kao regularan korisnik kojem će u svakom trenutku biti dostupne opcije za pretragu, poručivanje i rezervaciju mesta. Jedino što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na našem web sajtu ili putem Android, iOS i Windows aplikacija popunjavanjem Vaših tačnih podataka. Registraciju takođe možete izvršiti sa direktnim povezivanjem Vašeg profila, različitih socijalnih mreža kao što su Facebook, Google itd.

Uverite se i sami u prednosti FlotFlot sistema i pogledajte kako pristupanje i aktivacija Vašeg članstva funkcionišu u četiri jako jednostavna koraka...

1. REGISTRUJTE SE...

Prvi korak za pristupanje FlotFlot sistemu jeste REGISTRACIJA. Registracija predstavlja popunjavanje pristupnice na našem sajtu, putem aplikacije ili direktnim povezivanjem sa Vašim profilom određene socijalne mreže kao što su Facebook i Google. Pristupnica sadrži osnovne podatke o korisniku (ime, prezime, adresa prebivališta (ili objekta ukoliko ste vlasnik odnosno predstavnik određene usluge), telefon i ostale informacije). Kada je reč o vlasnicima odnosno predstavnicima određenih objekta i njihovih usluga, formular se šalje direktno FlotFlot administraciji koja razmatra i odobrava registraciju, dok je za regularne korsnike nakon registracije pristup delu za članove dostupan odmah. Nakon izvršene provere i utvrđivanja da li Vaš objekat ili usluga ispunjavaju sve uslove za članstvo u FlotFlot sistemu, naša administracija obaveštava odgovorno lice o mogućem terminu potpisivanja korisničkog ugovora. Ugovor se može potpisati u našoj poslovnici ili na adresi korisnika bez dolaska u FlotFlot ekspozituru u zavisnosti od navedenog dogovora.

Registruj Se!

2. ULOGUJTE SE...

U toku registracije korisnik određuje korisničko ime i šifru pomoću kojih će se logovati na svoj FlotFlot nalog. Kako bi ste pristupili svom FlotFlot nalogu dovoljno je da odete na naš sajt i u delu za pristup unese tačne username i password podatke. Regularni korisnici su u mogućnosti da putem pretrage pronađu omiljeni restoran, kafić ili bilo koji drugi objekat odnosno uslugu koristeći se različitim parametrima, cenama, kao i blizini samog objekta uz interaktivnu mapu, opcije poručivanja, plaćanja putem kreiranog naloga, ali i rezervacije mesta. Što se tiče predstavnika restorana oni putem svog naloga mogu da uspostave potpunu kontrolu nad svojim uslugama sa kompletnim internet poslovanjem kroz jedinstvenu platformu uz lako podešavanje svih vrsta usluga, jelovnika, kategorija hrane i pića, dodataka, profila zaposlenih, slika, cena, izdavanja računa i praćenje svakodnevnih izveštaja (statistika), ubacivanje informacija o objektu, ali i mnoštvu korisnih alata...

Registruj Nalog!

3. APLIKACIJE...

Pored web platforme koja se nalazi na našem sajtu a kojoj možete pristupiti u svakom trenutku, kompletan sistem je optimizovan i za korišćenje Smart aplikacija na telefonima, ali i tablet računarima. Na taj način obezbedili smo svim korisnicima da putem Google Play i Apple Store-a besplatno preuzmu aplikaciju za svoj mobilni telefon ili tablet uređaj. Samim tim želeli smo da postignemo efekat korišćenja našeg sistema sa svakog mesta i u bilo koje vreme. Nakon pristupa nalogu putem aplikacije, ukoliko ste običan korisnik možete videti kompletnu mapu sa dostupnim uslugama u Vašoj okolini, ali i detaljnim opcijama pretrage gde mapa precizno pokazuje trenutnu lokaciju, kao i to koji restorani su Vam najbliži. Odabirom željenog restorana, dobijate kompletne informacije o jelovniku, cenema i mogućnost rezervacije odnosno poručivanja. Po potvrđenoj rezevaciji ili porudžbini dobijate obaveštenje mejlom. Dostava takođe poseduje aplikaciju sa mapom i svim detaljima vezanim za porudžbinu korisnika dok vlasnici ili predstavnici usluga mogu da prate kompletno poslovanje, menjaju jelovnik, cene, galeriju slika, informacije, ali i ostale detalje vezane za njihov restoran.

Registruj Se!
4. PORUČITE..

Nakon što napravite porudžbinu putem sajta ili smart aplikacije ona je već prosleđena kako restoranu (ili bilo kom drugom izabranom objektu) tako i vozaču, odnosno dostavi koja je već na putu do Vas. Porudžbinu zavisno od trenutno dostupnih opcija možete platiti pouzećem, preuzimanjem obroka, pića ili nekih drugih usluga direktno i sigurnim online sistemom plaćanja na koji smo svi u FlotFot timu izuzetno ponosni. Ovako zaokruženim sistemom od korisnika pa sve do objekta i konačne isporuke, pružamo potpuni servis vodeći pritom računa o celom procesu umesto Vas na obostrano poverenje korisnika, ali i prodavca. Rezervacija mesta u restoranu koji se nalazi lociran blizu Vas nikada nije bila lakša, jer u par minuta možete sebi obezbediti sto za društvo, separe, muziku, spreman ručak u kafani uz ugodan boravak bez čekanja i nepotrebnog zvanja više brojeva telefona. Potvrda o rezervaciji i porudžbini stiže na Vaš mejl zajedno sa računom i fakturama.

Registruj Nalog!

O nama

Predstavljamo Vam jedinstveni servis za online poručivanje obroka, ali i svih drugih gastronomskih usluga u cilju unapređenja Vašeg poslovanja.


Više o tome...

Facebook - FlotFlot.com