Kontaktirajte nas...

U slučaju da imate bilo kakva pitanja ili probleme budite slobodni da nas kontaktirate u svakom trenutku. Otvoreni smo za sve primedbe, sugestije, predloge, dok će se naši operateri potruditi da Vam odgovore u najkraćem mogućem roku.


Pored kontakt forme i email-a možete pozvati naš Call centar: +381 63 7755 880Kontakt forma

Vaša poruka je uspešno poslata!

Kako god okreneš FlotFlot

Pronadjite nas na mapi


Pogledajte veću mapu


FAQ - Često postavljena pitanja

Kako da se zaštitim kao vlasnik radnje od potencijalnih “lažnih porudžbina”?

U svakom internet poslovanju, pa tako i ovom postoji određeni nivo rizika od potencijalnih “lažnih porudžbina” pogotovo ako se u obzir uzmu porudžbine čije se plaćanje vrši dostavom ili preuzimanjem. Kao vid zaštite u naš sistem integrisana je verifikacija korisničkog naloga putem email-a koji je korišćen prilikom registracije, obavezno popunjavanje podataka korisnikove lokacija i ono što bi smo posebno izdvojili to je opciona SMS verifikacija porudžbine. Primera radi, kao što je nemoguće registrovati određeni Gmail ili Facebook servis bez prethodne SMS verifikacije, ista opcija može se aktivirati i za Vašu radnju. SMS verifikacija porudžbine se dokazala kao dobra u praksi i time su mogućnosti “lažnih porudžbina” svedene na apsolutni minimum.


Da li postoji mogućnost definisanja cena porudžbine za širi radijus preko onoga što pokriva besplatna dostava?

Da li je neophodno angažovati dodatno osoblje radi upravljanja aplikacijom za dostavu (vozače) i njihovim koordinisanjem?

Koje su sve opcije na raspologanju kada je reč o načinu i vrsti plaćanja?

Podešavanje izbora plaćanja i sistema naplate jedna je od glavnih prednosti naše FlotFlot platforme. Plaćanje prilikom dostave (Cash on Delivery), PayPal, Stripe, integrisanih bankovnih računa i plaćanje različitim karticama online ili offline depozitom (uplata predračunom), na Vama je samo da izaberete! Sve to možete kombinovati uz Kupone, Vaučere ili poene Lojalnosti dok su opcije maksimalno fleksibilne i moguće ih je prilagoditi trenutnom poslovanju kao i načinima naplate koje trenutno odobravate u svakom trenutku!


Vozač tvrdi da je dostavio uslugu, kupac međutim ima određene žalbe. Kako je moguće izbeći ovako konfuzne situacije?

Uz Driver aplikaciju za vozače i dostavu, ceo lanac sistema isporuke doveden je do savršenstva! Svaka porudžbina koja je prihvaćena, ne prikazuje se samo menadžeru, već i vozačima koji mogu da vide neophodne podatke vezane za porudžbinu za koju su zaduženi. Ovo smanjuje mogućnosti zloupotrebe jer je svaki zadatak kontrolisan tokom radnog vremena. Vozaču je data mogućnost direktne komunikacije sa nadređenim u bilo kom trenutku PUSH porukama, ili slanjem slika/digitalnog potipsa korisnika sa zadatka kao dokaza.


O nama

Predstavljamo Vam jedinstveni servis za online poručivanje obroka, ali i svih drugih gastronomskih usluga u cilju unapređenja Vašeg poslovanja.


Više o tome...

Facebook - FlotFlot.com